PASTA KANAPKOWA Z MAKRELI I AWOKADO
Zielona pasta kanapkowa – pełna ziół i zdrowia. Wędzona makrela, awokado zamiast majonezu i morze szczypiorku, koperku, odrobina musztardy, soku z limonki i szczypta pieprzu. Wszystko podane na ulubionym pieczywie lub grzankach. Pychota!
Czas przygotowania: 20 minut
Składniki:
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:
– jedno z najzdrowszych produktów natury
– obniża cholesterol
– wspaniałe źródło potasu
– zdrowie dla serca
– pomaga w walce z rakiem
– działa przeciwzapalnie
– cudowne dla wzroku
– zapobiega nieświeżemu oddechowi
– zbawienne dla skóry
– zwalcza wolne rodniki
– opóźnia efekty starzenia
To idealny pokarm dla kobiet w ciąży, anemików czy osób cierpiących na zaburzenia układu pokarmowego, ale także dla diabetyków ze względu na niski poziom cukru.
SMACZNEGO!